LÉGY TE IS A CAMBET KÖZÖSSÉG IRÁNYADÓ TAGJA!

A Cambet Sport immár egyre dinamikusabban fejlődik hónapról hónapra mind elemzések mind pedig közösség terén. Immár több, mint 5250 követővel rendelkezünk social media platformjainkon, amiért hálásak vagyunk nektek, hisz ti alkotjátok a cambet közösséget!

Azonban, ahogy fejlődünk, úgy egyre több munka nehezedik ránk, amit Rolanddal ketten már sokszor nem tudunk ellátni, hisz nekünk is van magánéletünk a Cambet Sporton kívűl.

Ebből kifolyólag a következő körökre keresek embereket, akik szívesen részt vennének az oldal életében:

-Tanácsadó/Elemző író – Amit elvárunk az a lelkiismeretes munka. Kérlek légy tájékozott az adott ligával vagy sportággal, amivel foglalkozol. Legalább 2-3 év fogadómúlt legyen a hátad mögött. Tippjeid mellé legalább pár soros gondolatsort írj.

-Közösségépítő ember – Idő és energia hiányában elhanyagoltá váltak a Facebook csoportjaink. Szeretnénk megtalálni azt az embert/embereket, akik ismét életet lehelnének eme csoportokba.

-Hír/Cikk író – Amennyiben szeretsz írni, érdekel a sport és szeretnéd, ha több ezer emberhez eljutnának gondolataid és írasaid, akkor várunk a csapatunkba! Amit elvárunk az a cikkek és sporthírek rendszeres írása blogunkra.

Amit elvárunk:
-Tudj csapatban dolgozni
-Pontosság
-Vállald fel a neved és arcodat, hisz mint láthatod mi magunk is névvel és arccal csináljuk
-Ne a pénz motiváljon elsősorban a velünk való együttműködés kapcsán

Amennyiben úgy érzed csapatunkban a helyed, úgy add le jelentkezésed a megfelelő pozícióra!

JELENTKEZÉS:

ELEMZŐ

KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ

HÍR/CIKK ÍRÓ