15+1 tény, amit a Tippmixelésről tudni kell

15+1 tény, amit a Tippmixelésről tudni kell

15+1 olyan információt olvashatsz, ebben a bejegyzésben, amit feltétlenül tudnod kell mielőtt nekilátsz TippMixelni. Ennek a bejegyzésnek az elolvasása csak a kezdet, hogy jobb sportfogadóvá válj!

1. Csak annyi pénzzel fogadj, ami majd nem hiányzik sehonnan!

Mindig szabd meg a határt! Csak olyan pénzzel játssz, ami ha ne adj isten elúszik (a bukószéria mindig benne van a pakliban) nem hiányzik majd az sehonnan. Tehát tudd, hogy hol a határ!

2. Ismerd a sportágat, amire fogadsz!

Ne fogadjunk olyanra, amiről csak hallottunk valamit! Ha pl. nem ismered az Amerikai Foci szabályait ne fogadj csak azért rá, mert éppen az adott időszakban felkapott és mindenki éppen fogad rá. Ez úgy szint igaz bármelyik sportágra. Először egyre koncentrálj ami szimpatikus és ásd bele magad jobban annak megismeréséhez

3. Nincs tuti tipp!

Akárki akármit mond 100%-OS TUTI TIPP NEM LÉTEZIK! Ne dőlj be semmilyen hasonló oldalnak, amelyik azt híreszteli magáról, hogy 100%-ra biztos tippeket ad. Létezik ilyen (bunda meccsek), de azok hidd el nem fogják ezeket világgá kürtölni, abban biztos lehetsz 🙂

4. Felkészülési meccsek kerülése!

Azt gondolnám, hogy ezzel azért sokan tisztába vagytok, de a neten és személyesen látott dolgok sajnos nem ezt támasztják alá. A felkészülési meccsekkel általában az edzők kísérleteznek, így sok esetben tesznek be újoncokat, próbálnak ki stratégiákat, amiket élesben nem feltétlenül alkalmaznának. Kérdem én megéri ilyen meccsen pénzt kockáztatni? Na ugye, hogy nem! :

5. Higgadtság és nyugalom!

A sportfogadás egyik legfontosabb része a higgadtság! Egy bukó széria esetén nagyon fontos, hogy higgadtak maradjunk és ne menjünk ALL IN-t, mert annak a vége általában egy totális veszteség

6. Ne kombinálj!

Persze, ha csak hobbiból és élvezet céljából játszol kis téttel akkor hagy szóljon! Azonban, ha pénzkeresés a célod, akkor nagyban kerüld el a kombinálást! Miért is? Egyszerű matek. Minnél több meccset kombinálsz össze, annál kisebb a nyerési esélyed. Elég, ha csak a sokszor elhangzott klasszikus mondatot idézem “B*zd meg, már megint csak 1 vitte el!”

7. Single fogadás!

Az előző pontból kifolyólag én amit ajánlok az a single fogadás, azaz minden mérkőzés külön-külön megtétele. Hidd el ennél biztosabb nincs, illetve a profi sportfogadók is így fogadnak. Kisebb a nyeremény mint egy kombinációval ez tény és való, de a veszteség lehetősége is ezáltal jóval kisebb

8. Bankroll menedzsment!

Bankroll, azaz más néven a tőkéd! Ha ezt nem kezeled megfelelően, biztos lehetsz a bukásban. Sokan nem is hallottak még erről a fogalomról és nem azért mert buták, hanem mert nem lettek tájékoztatva erről. Ha ezt már valóban komolyan akarod venni, és pénzt is akarsz belőle csinálni, akkor ezt úgy is kell kezelned! Az elfogadott közhit, hogy mindig a tőkéd 5%-val fogadj! De erről már írtam egy bejegyzést, amit a blog menüpont alatt tudsz elolvasni.

9. Hallgass a megérzéseidre!

Azt mondom néha jobb, ha a megérzéseidre hallgatsz. Nem egyszer fordult már velem is elő, hogy volt egy megérzésem az adott meccsel kapcsolatban, ami végül úgy is lett. Nem azt mondom, hogy mindig ez alapján fogadj, de néha jobb, ha magadra hallgatsz

10. Vezess statisztikát!
Nem is tudod magad és a teljesítményed annál jobban lekövetni, mintha vezetnél egy statisztikát. Ezt én jómagam is megteszem nyertes-vesztes tippek tekintetében, illetve a pénzem mozgását is feljegyzem. Ezt legegyszerűbben egy Excel táblázatban tudod nyomon követni

11. Utánajárás!
Én azt ajánlom, hogy maximum két év eredményeit hasonlítsd össze! Szerintem ezek a dolgok, amik még valamilyen szinten hitelesek lehetnek. Nem mondok új dolgot azzal, hogy gondolj csak bele 2 év vagy annál több idő alatt mennyi mindenben változhat egy csapat (edzők,játékosok,stb.

12. Stratégia!
Nagyon fontos, hogy mindig legyen egy stratégiád ami szerint fogadsz. Ennek kialakításában akár én is tudok segíteni, ha írsz egy privát üzenetet. Egy a lényeg! Mindig tarts ki mellette, még ha bukószériában is vagy!!

13. Mellőzd az érzelmeid!
Nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy érzelemből játszanak. Gondolok itt arra, hogy a kedvenc csapatunk összes mérkőzését megtesszük, ami biztos, hogy hosszú távon nem kifizetődő akármilyen csapatról is legyen szó. SOHA NE FOGADJ KEDVENC CSAPATRA!

14. Ne akarj mindennap nyerni!
Szerintem olyan ember nem nagyon van a földön, aki mindennap nyerne, vagy nagyon ritka. Én azt mondom ne te akarjál lenni aki ezt megcáfolja, mert nem biztos, hogy jó vége van. Mindig elégedj meg az aznapi nyereménnyel vagy bukóval ami van. Ne akard magad minél nagyobba hajszolni.

15. Ne fogadj befolyásolt állapotban!
Soha ne fogadj ittasan, vagy tudatmódosító szerek hatása alatt! Ez a pontot szerintem nem is kell jobban kifejtenem, hogy miért. Lényeg, hogy befolyásolt állapotban nem fogod tudni meghozni a legjobb döntéseket.

16. Szükség esetén hallgass információkban jártasabb emberre!
Ha tetszett a cikkem, illetve nem szeretnél lemaradni a legjobbnak vélt tippjeimről, akkor kövesd figyelemmel itt a blogomat és Telegram csatornámat. Emellett csatlakozz újonnan induló Gold Club sportfogadói csoportomhoz, ahol külföldi forrásokra és szimulációkra alapozva választom ki a nap legjobb tippjét.

Részletekért látogass el a Gold Club menüponthoz (KATT IDE)


Részletekért látogass el a Gold Club menüponthoz (KATT IDE)

OSZD MEG EZT A BEJEGYZÉST:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: telegram
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

This Post Has One Comment

  1. Radványi Károly

    Szia!
    Érdekelne pár stratégiád,mert eddig nekem csak a “bukásos” jött be.
    Köszönöm előre is.

Vélemény, hozzászólás?